AKTUELNO

Ni Anu Korać nije izostavila.

Večeras su u studiju kod Dušiće Jakovljević gosti bili brat Bore Santane Stefan, otac Anđele Lazić Dejan, i drug Miljana Vračevića Aleksandar. Pored njih prisutna je bila i Jelena Golubović koja je hitno morala da napusti "Zadrugu" zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro je poznato da je Golubovićka veoma žustra, ali ona je ovoga puta prešla granicu, pa izvređala Anđelu Lazić, jednu od ukućnki rijalitija. Tenzij između  Jelene i Anđelinog oca je rasla iz časa u čas.  Prebacila mu je kako on i supruga nisu vaspitali ćerku i da se ona jeftino nosi.

Za sve ovo vreme se Ana Korać trudi da razvede jedan brak koliko mi se čini stabilan i dobar. U ovom slučaju je poštenija vaša ćerka poslom koji se bavi od Ane Korać koja to radi skriveno. Vaša ćerka je jeftina, pa je jeftina, a Ana Krać je malo skuplja. Vrlo jeftino se oblači. Vaša žena je nemoćna, rekli ste da vaša žena nema uticaja, vi ste kao roditelji nemoćni to je odraz društva u malom,ono tamo je mikro svet i odraz situacije u našem društvu i ta krađa i te prostituke, starlete - pričala je Jelena.

Foto: RTV Pink

Ti si mnogo zastranila tebi nijedna operacija ne može da pomogne - njen otac je zanemeo i samo ovo izustio.

Foto: TV Pink Printscreen

Rasprava između njih dvoje se nastavila i pale su teške reči. Dejan je pokušavao da ne odgovori na njene provokacije. Nakon što je dočekao svoju ćerku, istog trenutka je napustio studio.

Pročitajte još: ZDRAVLJE JOJ UGROŽENO: Jelena Golubović HITNO NAPUSTILA ZADRUGU! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u snimcima ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'